Γ’ Εθνική: «Καθάρισε» την παραμονή στο 93′ ο Ορέστης Ορεστιάδας με «buzzer beater» του Τσιεγγελίδη στην Βαρβάρα!

Την νίκη που ήθελε πήρε σε ένα ακόμα σημαντικό ακόμα ματς πήρε ο Ορεστης Ορεστιάδας κάνοντας στις καθυστερήσεις την ανατροπή 2-3 περνώντας από την ορεινή Χαλκιδική και τον Αετό Βαρβάρας δείχνοντας πως φορμαρίστηκε ξανά την κατάλληλη στιγμή και ανανεώνοντας την παραμονή του και την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη ήθελε τους βαθμούς σε ένα ακόμα παιχνίδι 5 αγώνες πριν το φινάλε και αν και δέχτηκε την ψυχρολουσία με γκολ από τα αποδύτήρια στο 1′ από τον Τσιρλίδη, ισορρόπησε γρήγορα το ματς και ισοφάρισε σε 1-1 στο 11′ με κεφαλιά του Δημήτρη Πασχαλίδη από κόρνερ του Ανδρεάδη φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, ξαναβρίσκοντας δίχτυα σε ένα ακόμα ματς. Ο Ορεστης προσπάθησε για ένα ακόμα ματς αλλά ο Αετός μόνο αδιάφορος δεν έδειχνε στο ματς παρόλο υποβιβασμένος εδω και καιρό.

Μάλιστα μπήκε καλά στο β’ μέρος και στο 57′ ο Τσιρλίδης και πάλι με το τέταρτο φετινό του τέρμα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα κάνοντας το 2-1 για τον Αετό. Ο Ορεστης που ήθελε τους βαθμούς, είπε γρήγορα την δική του απάντηση και στο 63′ ο Παύλος Σταματόπουλο έπειτα από νέα ασίστ του Κώστα Ανδρεάδη έκανε με σουτ το 2-2 σκοράροντας και αυτός μια ακόμη φορά με το 8ο φετινό του τέρμα.

Οι Εβρίτες προσπάθησαν για ένα ακόμα τέρμα και λυτρώθηκαν στις καθυστερήσεις και στο 93′ με τον Λευτερη Τσιεγγελίδη να κάνει το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς με το πρώτο αλλά αξέχαστο φετινό του τέρμα.

Πλέον ο Ορεστης Ορεστιάδας με τους 50 βαθμούς που έφτασε ανέβηκε ξανά στην πέμπτη θέση έιναι στο +10 από τα μπαράζ και την Ευκαρπία και με μια νίκη με τον Πετεινό στην έδρα του την επόμενη αγωνιστική καθαρίζει οριστικά την κατηγορία 3 αγωνιστικές πριν το φιναλε, αφού μετά έχει δύσκολα ματς με Απόλλων Παραλιμνίου (εκτός), Νίκη Ευκαρπίας (εντός), ΑΟ Χανιώτης (εκτός). Από την άλλη η μαχητική ομάδα της Βαρβαρας έμεινε στους 22 βαθμούς και αν και υποβιβασμένη θα παλέψει να παραμέινει στην τιμητική 14η θέση αφήνοντας πίσω της τέσσερις ομάδες. Επόμενος αγώνας για τον Αετό στο Κιλκις με τον ΠΑΟΚ Κρηστωνης.

Διαιτητές ήταν οι Γ. Παπαδόπουλος, Κολιπέτρος και Χρυσανίδης όλοι τους από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Ντοριάν Αρνίς, Ασπιώτης, Γκιντίδης, Λογαράς, Τσιεγγελίδης, Αντωνόπουλος (45΄Σπυρόπουλος), Ανδρεάδης, Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης