Γ’ Εθνική: Μπορούσε την ισοπαλία κόντρα στα «τσακάλια» ο Πετεινός αλλά ο Τοπούζης είχε άλλη γνώμη

Σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον ο ΑΟ Χανιώτης με πρωταγωνιστη τον Θάνο Τοπούζη πέρασε με 1-2 από το γήπεδο του Πετεινού επικρατώντας του υποβιβασμένου Αρη και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα της Χαλκιδικής μπήκε δυνατά στον αγώνα, απείλησε στο 2′ με σουτ του Αποστολίδη και στο 10′ ο Εβρίτης φορ Θάνος Τοπούζης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Άρης που είχε αρκετές επιστροφές στην ενδεκάδα του ανέβασε την απόδοσή του, είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από δυνατό σουτ του Τσέκου και ένα καλο σουτ ε τον Ερτορούλ λίγο πριν λήξει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε δυνατά, στο 50′ απείλησε με την διπλή ευκαιρία του Ερτορουλ και παλί με τον έμπειρο Κουτσοβασίλη να τον νικά και να κρατά το μηδέν. Δεν τα κατάφερε όμως στο 67′ και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Στο 89′ με κεφαλιά και πάλι ο Τοπούζης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 17ο φετινό στο πρωτάθλημα έκανε το τελικό 1-2. Ο Αρης ρίσκαρε στο φινάλε αλλα δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε ένα ματς που η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα αλλά η κλάση του Τοπούζη καθόρισε το αποτελεσμα (φωτο xanthi-sport).

Στο 20 βαθμούς έμεινε ο υποβιβασμένος Πετεινός με τον Νεοφυτίδη να περνά ως αλλαγές αυτη την φορά τους 15χρονους Κερεμιτσή, Ρίζο και Ισμέτογλου. Την επόμενη αγωνιστικλη ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ορεστη στην Ορεστιάδα. Τα «τσακάλια» έφτασαν τους 53 βαθμούς ανεβηκε τέταρτος και θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που καίγεται για την νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας με βοηθούς τους Γεωργαντέλη και Καφετζόπουλο όλοι τους από την ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος (85′ Κερεμιτσής), Σαρηγιαννίδης, Σιδηρόπουλος (77′ Ρίζος), Τσέκος, Τσαγαλάς (89′ Στριγκώνης), Τυριάκης, Χριστοφορίδης, Αλή (89′ Ισμέτογλου).

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ (Παντζιαράς): Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης (85’ Ζησόπουλος), Αναγνώστης, Κόμνος, Αποστολίδης (70’ Θωμαΐδης), Λύρτζης (70’ Κουτζικοβαγγέλης), Αθανασιάδης, Παγιός, Τοπούζης, Αλωπούδης (57’ Λουφάκης), Ράντζα.