Αποκαλύψεις του πατέρα της Τοπαλούδη: «Είχαν διώξει και την Ελένη από το ΑΤ όταν πήγε για καταγγελία»

Για ανευθυνότητα και αδιαφορία κάνει λόγο ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη σε ό,τι αφορά τον τρόπο που αντιμετώπισε πριν από χρόνια η Αστυνομία την κόρη του, όταν είχε καταγγείλει τον βιασμό της τον Νοέμβριο του 2017, δηλαδή ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τη βίαιη δολοφονία τη 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, ο κ. Τοπαλούδης αναφέρει ότι βλέπει κλιμακούμενη αύξηση της ενδοοικογενειακής, έμφυλης και οπαδικής βίας και εκτιμά ότι «δυστυχώς δεν θα είναι και το τελευταίο θύμα η Κυριακή και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, ακόμα πιο φρικιαστική ενδεχομένως».

«Είχε γίνει βιασμός της Ελένης μας και πήγε το κορίτσι μας, μετά από μερικές μέρες, βρήκε το σθένος, 20 χρόνων, να πάει στο αστυνομικό τμήμα με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της για να καταγγείλει το συμβάν, γιατί υπήρχε και ένα βίντεο και ο αστυνομικός που ήταν υπηρεσία εκείνη την ημέρα είπαν στο κορίτσι μας “πήγαινε να βρεις το βίντεο, πήγαινε να βρεις τα αποδεικτικά στοιχεία και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία και τη μήνυση”» αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Εάν ήταν το δικό τους το παιδί, έτσι θα το έδιωχναν;», διερωτάται.

«Το ακόμη χειρότερο ότι μετά από το περιστατικό του βιασμού του παιδιού μας, όταν έγινε η δολοφονία, στην ανακρίτρια της Ρόδου, αυτοί οι δύο συγκεκριμένοι, να μην τους χαρακτηρίσω αστυνομικούς, πήγαν αυτοβούλως, χωρίς να τους καλέσει κανένας, να δώσουν κατάθεση για το περσινό συμβάν», σημειώνει.

«Είχαν δηλαδή τη φωλιά τους λερωμένη και η ανακρίτρια έδωσε εντολή και επιλήφθηκε του περιστατικού του περσινού τότε του 2017, το τμήμα των Αδιάφθορων. Το τμήμα αυτό των Εσωτερικών Υποθέσεων. Εγώ θα το ονομάσω διαφορετικά. Το τμήμα της κολυμβήθρας του Σιλωάμ που πήγε και τους έβγαλε λευκές περιστερές».

«Εύχομαι να μη συμβεί το ίδιο και σε αυτό το συμβάν με την Κυριακή, που να συλλυπηθώ τους γονείς και να τους ευχηθώ τεράστια και πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για τον Γολγοθά που θα έχουν να αντιμετωπίσουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους, για τον ισόβιο ψυχικό τους θάνατο», τονίζει ο κ. Τοπαλούδης.

«Θέλουμε μια Αστυνομία που να προστατεύει πραγματικά τον πολίτη και να είναι δίπλα μας», καταλήγει.