ΕΠΣ Θράκης: Ρυθμιστές του πρωταθλήματος Σάπες, Θρυλόριο και Στρύμη! Η μάχη του τίτλου για τρεις ομάδες τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ κατηγορίας

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της Α’ κατηγορίας και μετά τα αποτελέσματα και της εμβόλιμης αγωνιστικής φαίνεται πως η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχώριου μόνο εαν αυτοκτονήσει θα χάσει την διαφορά από τους διώκτες της Γρατινή και Παγούρια και το στέμμα της.

Οι τρεις ομάδες έχουν σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα, οπότε Γρατινή και Παγούρια «κρέμονται» από τις αντίπαλους του Ν. Σιδηροχωρίου ώστε οι πρωταθλητές να πετάξουν βαθμούς στα 4 ματς που τους απομένουν, με την Γρατινή που έχει κερδίσει δυο φορές το Ν. Σιδηροχώρι στο πρωτάθλημα, να πρέπει να καλύψει 5 βαθμούς.

Η Ελπίδα Σαπών και ο Πόντος Θρυλορίου κυρίως ομάδες που ξεκίνησαν με πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά και ο Ορφέας Στρύμης είναι ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στους 3 πρωτοπόρους, με την αγωνιστική του Σαββάτου να κρίνει πολλά, αφού έαν η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επικρατήσει εκτός έδρας της Ελπίδας Σαπών πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Θυμίζουμε οι δυο ομάδες έχουν δώσει συναρπαστικά ντερμπι μεταξύ τους και μάλιστα πριν μερικά χρόνια η Ελπίδα Σαπών στέρησε ένα πρωτάθλημα στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική από την Δόξα.

Η κούραση ίσως επηρεάσει κάποιες από τις ομάδες η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Ορφέας Στρύμης και Ελπίδα Σαπών που έδωσαν και δυο ημιτελικούς τον Μάρτιο συν τους αγώνες πρωταθλήματος με δυο εμβόλιμες αγωνιστικές, δηλαδή 9 αγώνες σε ένα μήνα, ενώ τους απομένουν άλλοι τέσσερις σε 2 εβδομάδες.

Μάλιστα η Δόξα Ν. Σιδηροχώρι ή καποια άλλη ομαδα, εαν στεφθεί πρωταθλήτρια θα έχει ένα νέο Γολγοθά για τα μπαράζ ανόδου ξεκινώντας στις 28 Απριλίου κόντρα στην ομάδα της Δράμας και αγωνιζόμενη άλλα έξι ματς σε ένα μήνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 54 (60-7)
—————————————————-
2. Δόξα Γρατινής 49 (55-12)
3. Αναγέννηση Παγουρίων 48 (45-11)

Το πρόγραμμα του των 3 μονομάχων του τίτλου:

23η αγωνιστική (6/4)
Μίσχος – Παγούρια
Ελπίδες – Γρατινή 0-3 α.α.
Ελπίδα Σαπών – Ν. Σιδηροχώρι

24η αγωνιστική (13/4)
Παγούρια – Ελπίδες 3-0 α.α.
Γρατινή – Ελπίδα Σαπών
Ν. Σιδηροχώρι – Πόντος Θρυλορίου

25η εμβόλιμη αγωνιστική (17/4)
Ελπίδα Σαπών – Παγούρια
Ν. Σιδηροχώρι – Στρύμη
Πόντος Θρυλορίου – Γρατινή

26η αγωνιστική (20/4)
Αμάραντα – Ν. Σιδηροχώρι
Παγούρια – Πόντος Θρυλορίου
Γρατινή – Στρύμη