ΕΠΣ Θράκης: Η μάχη της παραμονής πλέον για τρεις ομάδες τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Α’ κατηγορίας

Ολοκληρώνεται η Α’ κατηγορία στην Ροδόπη με τα βλέμματα των περισσοτερων όπως είναι και λογικό να είναι στραμμένα στην μάχη του τίτλου όπου η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου έχει ένα μεγάλο προβάδισμα , ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η μάχη της παραμονής όπου εκκρεμεί το ένα εισιτήριο και το ποια ομάδα θα συνοδεύσει τον Πόντο Κομοτηνής και τις Ελπίδες Κομοτηνής στην Β’ κατηγορία.

Μετά τα αποτελέσματα και της εμβόλιμης αγωνιστικής ξεκαθάρισε πως η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στην Δύναμη Αμαράντων, τον Κομψάτο Πολυάνθου και τον Αετό Μίσχου με τους ΠΑΟ Κοσμίου και Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων να έχουν διαφορά ασφαλείας και να θέλουν 2-3 βαθμούς από την μαθηματική σωτηρία τους.

Το Κόσμιο εαν υπολογισουμε και το τρίποντο με τις Ελπίδες έχει 27 βαθμούς και ίσως δεν χρειαστεί άλλους, ενώ και ο Σπάρτακος που έχει 25 βαθμούς, έχοντας και τον Πόντο δύσκολα θα κινδυνεύσει.

Ο Πολύανθος που ανέβηκε στους 21 βαθμούς μετά τα θετικά αποτελέσματα του Μαρτίου, έχει τον τελικό με τα Αμάραντα που ίσως κρίνουν την παραμονή του αλλά βάση προγράμματος φαίνεται πως έχει περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους δυο.

Ο Μίσχος με 22 (βαθμούς εαν υπολογίσουμε το τρίποντο με τις Ελπίδες) με δύσκολο πρόγραμμα και μετά τα ματς με τους πρωτοπόρους τους κομβικούς εκτός έδρας αγώνες με το Κόσμιο και τους Αγ. Θεόδωρους που ίσως είναι αδιάφοροι.

Τέλος η νεοφώτιστη ομάδα της Δύναμης Αμαράντων αφού δεν κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο στα δυο εντός με Στρύμη και με Αγίους έχει ίσως την δυσκολότερη αποστολή, αφού θα πρέπει να καλύψει την διαφορά από τους ανταγωνιστές της θέλοντας οπωσδήποτε νίκη με τον Πόντο Κομοτηνής αλλά και στον εκτός έδρας τελικό με τον Πολύανθο την προτελευταία αγωνιστική, με τους 25 βαθμούς ίσως να μην της είναι αρκετοί.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ (υπολογίζεται και το τρίποντο με τις Ελπίδες για Κοσμιο, και Μίσχο)

7.ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ (27 βαθμοί – 3 ΑΓΩΝΕΣ): Αγ. Θεόδωροι (εκτός), Μισχος (εντός), Σαπες (εντός)
8.ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (25 βαθμοί – 3 ΑΓΩΝΕΣ): Κόσμιο (εντός), Πόντος Κομοτηνής (εκτός), Μισχος (εντός), ΡΕΠΟ
9.ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (22 βαθμοί – 3 ΑΓΩΝΕΣ): Παγούρια (εντός), Κοσμιο (εκτός), Αγ. Θεόδωροι (εκτός)
10.ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (21 βαθμοί – 4 ΑΓΩΝΕΣ): Θρυλόριο (εντός), Στρυμη (εκτός), Αμαραντα (εντος), Πόντος Κομοτηνής (εκτός)
—————————————————-
11.ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ (19 βαθμοί – 3 ΑΓΩΝΕΣ): Πόντος Κομοτηνής (εκτός), ΡΕΠΟ, Πολύανθος (εκτός), Ν. Σιδηροχωρι (εντός)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 ΑΓΩΝΕΣ)
7.ΠΑΟ Κοσμίου 27 (37-45)**
8.Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 25 (34-43)*
9.Αετός Μίσχου 22 (28-39)**
10.Κομψάτος Πολυάνθου 21 (21-33)
—————————————————-
11.Δύναμη Αμαράντων 19 (43-33)*
Οι ομάδες που δεν έχουν κάνει το ρεπό τους στον β’ γύρο
** Οι ομάδες που θα αγωνιστούν και θα πάρουν τρεις βαθμούς με τις Ελπίδες