Ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στα αγόρια Κ18

Ολοκληρώθηκε το φάιναλ φορ Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σουφλίου το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου.

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατέκτησε ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου που κέρδισε τον ΑΟ Σερρών με 3-0 σετ.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε όλη του την διάρκεια αλλά η υπεροχή του οικοδεσπότη Έβρου Σουφλίου φάνηκε σε καθοριστικά σημεία και σε όλους τους τομείς.

Οι παίκτες του Σουφλίου ήταν πολύ αποτελεσματικοί στις υποδοχές, στα σερβίς αλλά και στις επιθέσεις τους δίχως να αφήνουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του ΑΟ Σερρών. Ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, πήραν τη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τα σετ 3-0 (25-9, 25-21, 25-20) σε 63′.

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Μούχλιας (c), Καπετανίδης, Σαρδανίδης, Σταματόπουλος, Τάσιου, Κύρτσιος, Μπογαδάκης (λ), Παπαδόπουλος (λ), Γκούντλης, Κιούσης, Ζιώγας, Καλλινάκης, Τσιουμπανούδης, Μπαρμπούδης.

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Νίκος Καραγκιόζης): Πούφτας, Μησιάκας, Μητσικάρης (c), Καραμάνης, Παντζαρίδης, Μπατσιβάρης Γρ. (λ), Μπατσιβάρης Γεωρ., Τσάλης.