Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο Νυχτερινό Αγώνα Θράκης που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 13 Απριλίου 2024 έχουν ξεκινήσει!

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 4ο Νυχτερινό Αγώνα Θράκης που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 13 Απριλίου 2024 έχουν ξεκινήσει! Δείτε το χάρτη των συμμετοχών από Ελλάδα και εξωτερικό (+video).

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον σύλλογο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α., της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην παραλιακή λεωφόρο Αλεξανδρούπολης

Και οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται!!! Δηλώστε συμμετοχή εδώ: athletopia.com

Δρομείς από Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ουγγαρία… Δείτε τον χάρτη συμμετοχών του 4ου Thrace Night Run μέχρι σήμερα!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Πτολεμαϊδα, Κατερίνη, Τρίκαλα, Λάρισα, Βέροια, Λήμνος, Πάρος, Ύδρα, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Θάσο, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Φέρες, Τυχερό, Κορνοφωλιά, Δαδιά, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,

Bonn (Γερμανία), JASZBERENY (Ουγγαρία), SZEGED (Ουγγαρία), STARA ZAGORA (Βουλγαρία), SOFIA (Βουλγαρία), BURGAS (Βουλγαρία), PLOVDIV (Βουλγαρία), KARDZHALI (Βουλγαρία), ISTANBUL (Τουρκία), TEKIRDAG (Τουρκία), CANAKKALE (Tουρκία), EDIRNE (Τουρκία)

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους & όλες στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη!