Γ’ Εθνική: «Έπιασε» ξανά κορυφή στον 2ο όμιλο η Νέα Αρτάκη κόντρα στο «φάντασμα» της Καστοριάς με σκόρερ και πάλι τον Γιώργο Παυλίδη!

Η Νέα Αρτάκη κέρδισε 3-0 την Καστοριά, με ξέσπασμα στο β’ μέρος για την εικοστή έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής και οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, εκμεταλλεύτηκε το ‘στραβοπάτημα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στα Τρίκαλα και τον έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη με την 11η σερί νίκη στην απόρθητη έδρα της (13 νίκες και μια ισοπαλία) και την 7η σε οχτώ αγώνες σκόραρε τρεις φορες στην επανάληψη. Ανοιξε το σκορ με προβολή του Ιορδανίδη στο 56′, με τον Γιώργο Παυλίδης που ξεκίνησε και πάλι βασικός στο 69΄ με πλάσε μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0 σκοράροντας για 4η φορά με την ομάδα της Εύβοιας (είχε 2 και στον Πανθρακικο) με τον Μεταξά στο 88΄ με πλασε να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Δύσκολα τα πράγματα για τους «γουναράδες» που με 29 βαθμούς δύσκολα να γλιτώσουν την κατηγορία που παραπαίουν μετά την φυγή του προπονητή Γιάννη Κατσαρού (πρωην παικτης ΠΑΕ Θράκη), ενω η Νέα Αρτακη με τομ φοβερό σερί της το 2024 και τις μεταγραφές Παυλίδη άπό Πανθρακικό και Σαλπιγγίδη από Καβάλα έφτασε στην κορυφή από το -8 έχοντας 56 βαθμούς όσους το Κεραμίδι του Βαγγέλη Μόρα, ενω 55 έχει ο Σβορώνος Πιεριας και 49 ο Πιερικός.