«Οσα δεν είδα 7 χρόνια στην Γ’ εθνική τα είδα μέσα σε 5 μήνες στα γήπεδα της Ξάνθης»

Μια ανάρτησή του που αφήνει πολλά ερωτηματικά ο αρχηγός του Ορφέα Ξάνθης Χακή Τζαμπαζ που την περίοδο αυτή είναι τραυματίας αναφέρει πως πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί φέτος αηδιασμένος για ότι βλεπει φέτος στα γήπεδα της Ξάνθης μετά από 7 χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Ο 28χρονος μπακ την περασμένη αγωνιστική παρακολουθούσε τον αγώνα του Ορφέα Ξάνθης με τον Φίλιππο Δροσερού από την κερκίδα παρέα με τον προπονητή Μπαμπη Χατζημεστή και διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Διαλυνά γιαντις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων. Μπορεί ο Ορφέας να νίκησε με 2-1 ωστόσο γραφτηκε στο φύλλο αγώνα οι διαμαρτυρίες του αρχηγού του Ορφεα απο την κερκιδα και η επιτροπή πειθαρχικής της ΕΠΣ Ξάνθης και ο προεδρος Κιουτσούκ Ερκαν Χασάνογλου επέβαλλε 4 αγωνιστικές στον Χακή Τζαμπαζ που δεν αγωνίστηκε στο ματς. Και με βάση αυτό αλλά και διαιτησίες όπου ο Ορφέας έχει πολλά παράπονα ήρθε το ξέσπασμα του αρχηγού.

Η ανάρτηση του Χακη Τζαμπαζ: Οσα δεν είδα 7 χρόνια στην Γ’ εθνική τα είδα μέσα σε 5 μήνες στα γήπεδα της Ξάνθης
Δεν θα πω κάτι άλλο..
Καταφερατε έναν Χακη που δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς το ποδόσφαιρο να μην θέλει να κατεβαίνει πλέον στο γήπεδο 👏
Ελπίζω η τιμωρία που μου επιβλήθηκε να πιάσει τόπο η έστω να μην ξανασυμβεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο ασχέτως που εγω βρισκόμουν στην κερκίδα ✊
Υ.Γ Διαλυνά εις το επανιδείν