Αφιέρωσε τη νίκη στον 13χρονο Κομοτηναίο Θάνο Κοτσίδη που έφυγε από τη ζωή ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολα από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου. Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μιλώντας στη NOVA μετά το ματς εξέφρασε τη χαρά του που η ομάδα πέτυχε το τρίποντο και το αφιέρωσε στον φίλο του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, που πέθανε σαν σήμερα το 2017, αλλά και τον 13χρονο Θάνο Κοτσίδη, ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Δικεφάλου στην Κομοτηνή, που έφυγε από τη ζωή του σήμερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στη NOVA:

Για το ματς: «Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στους Νάσο και Θάνο. Ξέραμε πως ο Ατρόμητος είναι μια δύσκολη ομάδα, ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, παλέψαμε, μοχθήσαμε σε μια δύσκολη έδρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε το γκολ, κάτι που θα μας έδινε μεγαλύτερη ευχέρεια στο παιχνίδι. Στο δεύτερο παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και γι’ αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όταν δεν παράγουμε ευκαιρίες ανησυχώ, αλλά έχουμε δείξει μέσα στην σεζόν πως έχουμε πετύχει πολλά γκολ και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενο».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαι απόλυτα σίγουρος πως με την σωστή προετοιμασία και δουλειά θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το που θα έδινε τον τίτλο του MVP: «Θα τον έδινα σε όλη την ομάδα».