Γ’ Εθνική: Κατάρρευσε από το πρώτο μέρος ο Ορέστης στην Μηχανιώνα αγωνιζόμενος 75 λεπτά με 10 παίκτες

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα μέσα σε μια βδομάδα και την τέταρτη σε 6 αγώνες και μάλιστα με το βαρύ 4-1 γνώρισε ο Ορέστη Ορεστιάδας στην Μηχανιώνα, από τον τοπικό Ποσειδώνα ο οποίος και τον προσπέρασέ στην βαθμολογία.

Με το καλημέρα ο Ορεστης βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού στο 5′ ο Πάγκο μετά από κόρνερ έκανε το 1-0 για τον Ποσειδώνα. Οι Εβρίτες προσπάθησαν για την ισοφάριση χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες στο 11′ και στο 15′ σε σουτ των Οτεμπερη και Σταματόπουλου για να φτάσουμε στο 18′ όπου αποβλήθηκε ο Τσιεγγελίδης για σκληρό φαουλ και καπου εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Μέσα σε έξι λεπτά και συγκεκριμένα στο 35′ και στο 41′ η ομάδα της Μηχανιώνας έκανε τρία τα τέρματα της με τον Πάγκο και πάλι και τον Γιαννούση αργότερα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε από τους γηπδούχους, αλλά ο Ορέστης αν και ισορρόπησε δέχτηκε τέταρτο τέρμα στο 64′ από τον Τσαπακίδη. Ωστόσο στην ακριβώς επόμενη φάση ο Γάλλος Ντοριάν Αρνις στο ντεμπούτο του ως βασικός διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Με την ήττα αυτή ο Ορεστης έμεινε στους 36 βαθμούς έπεσε έκτος, μακριά όμως από τις περιπέτειες υποβιβασμού, ωστόσο θέλει να επιστρεψει στα θετικά αποτελέσματα έχοντας ωστόσο απεναντί του ένα πληγωμένο θηρίο την Δόξα Δράμας που πρώτη φορά κινδυνεύει τόσο σοβαρά να υποβιβαστεί στο τοπικό. Από την άλλη η Μηχανιώνα με 7 νίκες σε οχτω ματς (τελευταία ήττα στο Άβατο προ διμήνου) έφτασε τους 39 βαθμούς πέρασε τον Ορεστη και είναι μόνη τέταρτη έχοντας δύσκολο αγώνα στο Κιλκίς με την φορμαρισμένη Κρηστώνη.

Διαιτητής ο Μιχαηλίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Κώστογλου από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Πάγκος, Τσαπακίδης, Τεμερτζόγλου, Κάκκο, Πάστρας, Τσιπούρας, Κωστίκος. Επαιξαν και οι Σαλιάρης, Ντόκου, Ανθουλάκης, Χατζηβασιλειάδης και Μαρμαρίδης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης Πεταλωτής (60′ Ασπιώτης), Τσιεγγελίδης, Λογαράς, Ντόριαν Φορντος Αρνίς, Αντωνόπουλος (54′ Κούρτογλου), Οτέμπερης (60′ Τηλέγραφος), Σπυρόπουλος (54′ Άγγος), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος (82′ Δημητριάδης)