Θρήνος για την απώλεια του 13χρονου παίκτη του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και της Μεικτής ΕΠΣ Θράκης Θάνου Κοτσίδη – Υπέκυψε στην άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η ποδοσφαιρική Θράκη και ειδικότερα η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου τους παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού τους Θανούλη, σε ηλικία 13 ετών, όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ακαδημίας, που εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος «έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο», οπως επισημαίνεται στην ανακοινωση. Ο Θάνος Κοτσίδης ήταν από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και για τον λόγο αυτόν αποτελούσε και μέλος της Μεικτής Ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Θράκης, οπως απο την πλευρά της επισημαίνει η Ενωση εκφράζοντας την θλίψη όλης της ποδοσφαιρικής Ροδόπης.

Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία (γεννηθείς το 2009) από την ηλικία των 5 ετών. Τον διεκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Ηδη η ΕΠΣ Θράκης από την πλευρά της ανακοίνωσε αναβολή όλων των αγώνων των αγωνιστικών τμημάτων του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

«Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά! Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη» είναι το μήνυμα της Ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοινωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής:

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη.
Θα θέλαμε να εκφρασουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.
Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διεκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.
Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!
Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

Μας άφησε για τους ουρανούς ο Θανούλης, θλίψη στην ποδοσφαιρική Ροδόπη
Στην τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων χρόνων αναχώρησε για την γειτονιά των Αγγέλων ο Αθανάσιος Κωτσίδης. Πάλεψε με την ασθένεια, όπως μαχητής ήταν και στην ποδοσφαιρική του παρουσία στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και στην Μικτή ομάδα Κ-14. Έφυγε και μας γέμισε θλίψη. Θα τον θυμόμαστε πάντα, μια γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και στην ψυχή μας.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Δαμιανός Γαβριηλίδης, σύσσωμη η Διοίκηση της Ένωσης, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ροδόπης, συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειας του Θανούλη, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στους γονείς του.
Σήμερα Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, λόγω του θλιβερού γεγονότος, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των Ομάδων Υποδομών της ΕΠΣ Θράκης, καθώς και ο αγώνας της Β΄ κατηγορίας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων Β΄.