Του έσπασαν το δάχτυλο και αντί για φάουλ υπέρ του καταλογίστηκε… γκολ και αποβολή πριν πάει στο Νοσοκομείο!

Ένα άσχημο περιστατικό ζήσανε όσοι βρέθηκαν στην Γρατινή στο ντερμπι κορυφής της τοπικής Δόξας με τον Πόντο Θρυλορίου βλέποντας το τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας να κρατά τα σπασμένα τελικά δάχτυλά του ζητώντας φάουλ και να δέχεται λίγο αργότερα και την κίτρινη κάρτα!

Όπως μετέφερε στο ThrakiSports η ομάδα του Πόντου η οποία είχε φοβερά παράπονα από τον διαιτητή Μπαλάφα, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με προβολή φάουλ από παίκτη της Γρατινής που πήρε την μπάλα και τα χέρια με τον διαιτητή να μην καταλογίζει την παράβαση αλλά στην συνέχεια να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Παπουτσίδη πριν αυτός πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Εκεί αφού του έγινε ακτινογραφία το αποτέλεσμα έδειξε κάταγμα στο μικρό δάχτυλο και του τοποθετήθηκε νάρθηκας όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση του Θρυλορίου: Η Ντροπή σήμερα ντράπηκε και ο Μπαλαφας έκανε παρέλαση…Ένας διαιτητής χωρίς ηθική έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην κερδίσει ο Πόντος Θρυλορίου. Γκόλ φάουλ στον τερματοφυλακα που έφυγε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο και τον απέβαλε γιατί έδειχνε το χέρι του διαμαρτυρόμενος για φάουλ ..Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή