Κύπελλο Ελλάδος: Παρά την απουσία Ιωαννίδη έκανε την ανατροπή στο Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 2-0 στο Περιστέρι και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-2 της Λεωφόρου. Στην επόμενη φάση θα βρει απέναντι του πιθανότατα τον ΠΑΟΚ ο οποίος στο πρώτο ματς είχε κερδίσει 4-0 τον Πανσερραϊκό.

Σκόρερ του “χρυσού γκολ” του τριφυλλιού ήταν ο Μλαντένοβιτς με τον Σέρβο να σκοράρει στο πέμπτο από τα έξι λέπτα των καθυστερήσεων που είχε σηκώσει ο τέταρτος. Ο διεθνής μπακ ένα λεπτό πριν το φινάλε έκανε μια υπέροχη κίνηση, άλλαξε τη μπάλα με τον Μπερνάρ που του πέρασε μια υπέροχη μπαλιά και ο Μλαντένοβιτς έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που πήρε περίεργα φάλτσα και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Τσιντώτα.

Οι πράσινοι είχαν ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, με σουτ του Πέρεθ μέσα από την περιοχή, με τον Ισπανό να πετυχαίνει το το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου για το τριφύλλι μαζί με τους Μπερνάρ, Τσέριν και Μλαντένοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86′ Πομόνης), Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ (86′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90′ Φριντγιόνσον), Βρακάς (67′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τεριμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μπακασέτας (90+8′ Βιλένα), Παλάσιος (90+6′ Γεντβάι), Γερεμέγεφ (90′ Τζούριτσιτς)