Κύπελλο Ελλάδος: Κράτησε το μηδέν ο Ζίβκοβιτς στη διαδικαστικού χαρακτήρα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεπής στο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, καθώς νίκησε τον Πανσερραϊκό με (5-0) στην Τούμπα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με 9-0 συνολικό σκορ.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του ματς και έφτασαν σε αυτό το εύρος του σκορ. Αρχικά στο 20′ ο Τζίμας μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Έξι λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς διέσχισε το μισό γήπεδο, έφτασε μέχρι το ύψος της περιοχής και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι και το 80ο λεπτό το 2-0 παρέμεινε, με τον Πανσερραϊκό να έχει κι αυτός τις φάσεις για να σκοράρει, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ βρήκε τρία γκολ στο φινάλε. Αρχικά στο 82′ ο Αντρέ Ρικάρντο (που έκανε την πρώτη του συμμετοχή φέτος) σκόραρε από κοντά μετά από γύρισμα του Ράφα Σοάρες.

Τρία λεπτά μετά ο Μπράντον Τόμας δοκίμασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Κατσίκα ο οποίος αιφνιδιάστηκε. Το κεράσακι στην τούρτα πέτυχε ο Κωνσταντέλιας ο οποίος σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο 90+1′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβις (86′ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46′ λ. τρ. Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (63′ Ρικάρντο), Αντόνιο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τζίμας (75′ Τόμας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα, Οικονόμου (62′ Στάικος), Μούργος (62′ Τομάς), Σοφιανός (77′ Γούλερι), Μασκανάκης (62′ Ουάρντα), Άλεξιτς (72′ Μπετανκόρ).