Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην Καβάλα στη σύντροφο του Μάνταλου – Το μήνυμα των δραστών προς τον αναπληρωτή πρόεδρο τη ΚΕΔ – Ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΕΠΟ, καθώς με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από την οικεία της.

Πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο (20/1) και όπως ανέφερε η Ομοσπονδία «την χτύπησαν και της είπαν: ‘Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο’». Το περιστατικό έγινε έξω από του σπίτι του ζεύγους στην Καβάλα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει καταγεγραμμένο το περιστατικό σε κάμερε ασφαλείας. Παρόλα αυτά, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια προαγωγή ή σύλληψη και ενώ έχει παρέλθει πλέον το χρονικό πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είναι άγνωστο ποια θα ειναι η αντιδραση των διαιτητών αλλά ήδη ακούγονται φήμες για πιθανή αποχή τους από τους ορισμούς αγωνων δηλώνοντας ομαδικό κώλυμμα, όπως συνέβη σε αντίστοιχα περιστατικά και στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».