Διαμόρφωση γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου με την τοποθέτηση σύγχρονου αθλητικού εξοπλισμού σε 10 σχολεία του Δήμου Τοπείρου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο αναβάθμισης αύλειων χώρων δώδεκα (12) σχολικών μονάδων στον Δήμο Τοπείρου με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ περίπου, μέσω χρηματοδότησης που εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το έργο αφορά στην διαμόρφωση γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου με την τοποθέτηση σύγχρονου αθλητικού εξοπλισμού σε αύλειους χώρους δέκα (10) σχολικών μονάδων και στη δημιουργία δύο (2) παιδικών χαρών στους οικισμούς Αγ. Αθανάσιο και Τύμπανο.

Το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει στην αναβάθμιση των ελεύθερων ανοιχτών χώρων στους οικισμούς τις περιοχής μας. Με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των γηπέδων στους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων δημιουργούνται κατάλληλοι και ασφαλείς χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας.

«Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.