Super League: Ξεκούραστο βράδυ Πασχαλάκη στο «Βικελίδης» στη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι επί του Άρη

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης. Οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να «καθαρίσουν» το τρίποντο από το πρώτο μέρος, επικρατώντας 2-1 του Άρη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο 17′ ο Ροντινέι σέρβιρε το γκολ στον Ναβάρο, με τον Χουτεσιώτη να φέρει ευθύνη εξαιτίας της εξόδου του, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 21′.

Στο δεύτερό μέρος ο Ολυμπιακός επιχείρησε να διαχειριστεί το προβάδισμά του, ωστόσο αγχώθηκε λίγο πριν από το φινάλε εξαιτίας του αυτογκόλ του Κίνι στο 90+1′ του παιχνιδιού. Όμως το 2-1 παρέμεινε έως το φινάλε.

Στην βαθμολογία, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 38 πόντους και παρέμεινε στο -6 από την πρώτη θέση. Οι ερυθρόλευκοι διεύρυναν την διαφορά τους στο +8 από τον πέμπτο Άρη.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (67′ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο (56′ Ζαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (56′ Σαβέριο), Παναγίδης (76′ Φετφατζίδης), Μορόν (67′ Γκαρσία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη (85′ Μπιανκόν), Κίνι, Αλεξανδρόπουλος (78′ Καμαρά), Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μαρτίνς (64′ Ποντένσε), Ναβάρο (85′ Φορτούνης).