Γ’ Εθνική: Έβδομη σερί νίκη για τον φορμαρισμένο Πανθρακικό σπάζοντας το αήττητο 12 ματς για την Χανιώτη

Επαγγελματική νίκη την έβδομη συνεχόμενη πήρε ο Πανθρακικός κερδίζοντας 3-0 τον πολύ καλό ΑΟ Χανιώτη που για 12 αγωνιστικές ήταν αήττητος και βρίσκεται στο κυνήγι της δεύτερης θεσης και του Νέστου Χρυσούπολης.

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους πρασινους της Κομοτηνής που είχαν την υπεροχή σε όλο το διάστημα του αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έδειξε την βαθμολογική του αξία που έχει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο 13′ το φάουλ του Λαρεα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 17′ σε έξοχη μπαλιά του Παχουμη ο Κατερινιώτης φορ Ρουμπιες ξέφυγε ωραία και με πλασέ έκανε το 1-0 σημειώνοντας το ογδοο φετινό του τέρμα. Στο 20′ η αδύναμη κεφαλιά του Βασκου δεν ανησύχησε τον Κουτσοβασιλη, ενώ στο 37 το σουτ βολίδα του Παχουμη ανάγκασε τον έμπειρο πορτιέρε της Χανιώτης να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 45′ σε φάουλ του Θωμαιδη ο Παιτερης μπλοκαρε την μπάλα.

Στο β’ μέρος ο πανθρακικός μπήκε πάλι δυνατά και στο 52′ το σουτ του Μπρούνο δεν ανησύχησε τον Κουτσοβασιλη που μπλόκαρε την μπάλα. Στο 70′ σε σεντρα του Αναγνώστου ο Νάκου ‘έπιασε κεφάλια που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 74’ο Μπρούνο έδωσε στον Βάσκο που μόνος από το σημείο του πέναλτυ έπιασε καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 76′ σε εξαιρετική μπαλιά του Ρουμπιε ο Κωσταρελης με πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 87’ έγινε το τελικό 3-0 όταν ο Καψάσκης έδωσε στον Βάσκο που με πλασέ σκόραρε το 13ο του φετινό τέρμα με τον Καστοριανό επιθετικό να κάνει δώρο στον εαυτό του για τα 29α γενέθλιά του.

Ο Πανθρακικός με την τέταρτη σερί νίκη στο ΔΑΚ και την έβδομη συνεχόμενη έφτασε τους 42 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στην Ορεστιάδα με στόχο να σπασει το αήττητο της έδρας του και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του Από την άλλη η Χανιώτη ηττήθηκε μετά από 12 αγώνες, έμεινε πέμπτη στους 35 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί την ανεβασμένη Μηχανιώνα.

Διαιτητής οι Δρακιδης, Εμίν και Κουτσογιαννης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μαραντάς): Παιτερης, Καλογρανας (88′ Κάρλος), Λαρεα, Σαπνάρας, Κωσταρελης, Σμαλης, Σίλβα (88′ Παπαδόπουλος), Γιαννακιτσιδης (82′ Καψασκης), Ρουμπιες, Βάσκος (88′ Γκαγκανης), Παχουμης (49′ Χαλκιαδάκης)

ΧΑΝΙΩΤΗ (Παντζιαράς): Κουτσοβασιλης, Καραγιάννης (75′ Πάγκος), Αναγνώστης, Κουτσικοβαγελης (50′ Αλωπουδης), Κομνος, Ράντσα, Αποστολίδης, Τουλης (59 Ποτση), Τοπουζης, Αθανασιαδης, Θωμαιδης (50′ Νακου)