Α2 Ανδρών: Ήττα στις λεπτομέρειες και με ανατροπή της ΑΕ Κομοτηνής από τον Φοίνικα Πολίχνης

Παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια και προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, τελικώς η ΑΕ Κομοτηνής γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα Πολίχνης και μάλιστα χωρις να εξασφαλίσει έστω εναν ποντο.

Η ομάδα του Σταύρου Καβαρατζή μπήκε εκπληκτικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-0 σετ και ενα συντριπτικό 25-13, δείχνοντας έτοιμη για μία μεγάλη νίκη.

Ωστόσο στη συνέχεια λύγισε, υπέπεσε σε λάθη και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 (χάνοντας καθαρά τα σετ με 18-25 και 19-25).

Το τέταρτο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής προηγούταν συνεχώς στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να το κατακτήσει με τους Θεσσαλονικείς να το παίρνουν με 24-26.

Κάπως έτσι έφτασαν στη νίκη με 1-3 και αφήνοντας τους παίχτες του Σταύρου Καβαρατζή με το «παράπονο» για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν χωρίς όμως βαθμολογικό αντίκρυσμα.

Οι κιτρινόμαυροι μένουν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, τρίτοι απο το τελος δηλαδη, ενώ ο Φοινικας Πολίχνης είναι στην 2η θέση με 23.

Την επομενη αγωνιστική η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελπιδα Αμπελοκήπων ενώ ο Φοινικας Πολίχνης φιλοξενεί την Άμιλλα.