Γ’ Εθνική: Συνεχίζεται το κυνήγι του Νέστου με έκτη σερί νίκη για τον Πανθρακικό με διπλό και στην Ευκαρπία με… μαέστρο τον Παχούμη! (+photos)

Στο πλαστικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ευκαρπιας ο Πανθρακικός πέρασε νικηφόρα κερδίζοντας 1-2 την μαχητικη ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας που δίνει τον δικό της αγώνα για την παραμονή.

Οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά αν και αιφνιδιάστηκαν μόλις στο 2΄στην συνέχεια βγήκαν στην αντεπίθεση πέτυχαν δύο τέρματα, ένα δοκάρι, αρκετές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ πετυχαίνοντας την έκτη σερί νίκη τους και την έβδομη μακριά από την έδρα τους κάνοντας ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση μετά από αυτήν με το Παραλίμνιο, ενώ δέχτηκαν και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων τους.

Ωστόσο το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους Θρακιώτες αφού μόλις στο 2 με κεφαλιά ο Πανυτσιδης έκανε το 1-0. Στο 15′ ο Παχουμης που ξεκίνησε βασικός με πλασέ έκανε το 1-1. Στο’ 20 ο Βάσκος από πλεονεκτική θέση έστειλε το σουτ του ελάχιστα άουτ. Στο32′ το σουτ του Παχουμη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενω ο ίδιος και πάλι στο 37′ έιχε νεο καλό σουτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα Σολειμεζογλου να διώχνει έξοχα σε κόρνερ. Λίγο πριν το ημίχρονο στο 45′ ο Παχούμης και πάλι που νιώθει πάντα οικεία στην Θεσσαλονίκη με σουτ έκανε το 1-2 μεσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους Θρακιώτες. Στο β’ μερος οι γηπεδούχοι που είχαν ξανά στο ρόστερ τους τον πρωην μέσοι του ΑΟΞ Κώστα Κώστα προσπάθησαν αλλά δεν απείλησαν το Παιτέρη, ενω στο 62 το σουτ του Βασκου πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πανυτσίδη στο 75΄. 

Πλεον ο Πανθρακικός με την νέα του νίκη έφτασε τους 39 βαθμούς βρίσκεται στο -3 από την δεύτερη Χρυσουπολη (στο -10 από την πρωτοπόρο Καβάλα) και την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί στην κόντρα των δυο πιο φορμαρισμένων ομάδων της κατηγορίας την Χανιώτη που είναι αήττητη …12 αγώνες. Από την άλλη με την τρίτη της ήττα σε τέσσερα ματς η Νίκη Ευκαρπίας έμεινε στους 24 βαθμούς βρίσκεται στην ζωνην του υποβιβασμού μαζί με το Άβατο και πάει στην Μηχανιώνα την επόμενη εβδομάδα για ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τον φορμαρισμένο Ποσειδώνα.

Διαιτητές οι Κεφαλάς, Μισυρλής και Βακουφτσής από την ΕΠΣ Σερρών.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Σοιλεμεζογλου, Ανδρεακος, Δεληζουνος, Καραγιαννιδης, Γουνοπουλος, Ιβανιδης, Ρανδζης, Κώστας, Πανυτσιδης, Μποζίδης, Ξανθόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μαραντάς): Παιτερης, Καλογρανας, Λαρέα, Σαπνάρας, Κωσταρελης, Σίλβα, Ρουμπιες, Πεχλιβανοπουλος, Βάσκος (91′ Καψασκης), Παχουμης (65′ Χακαν), Γιαννακιτσιδης (95′ Παπαδοπουλος)