Super League: Επέστεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, προηγήθηκε αλλά έφυγε με άδεια χέρια από τους Ζωσιμάδες ο Μίλαν Ράσταβατς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ένα τρίποντο-ανάσα. Οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν τη δεύτερή τους νίκη στη Super League και πρώτη έπειτα από 141 μέρες, καθώς επικράτησαν 2-1 του Αστέρα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι παίκτες του Γρηγορίου τα κατάφεραν με ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Μιριτέλο στο 10′, αλλά οι Παμλίδης (32′) και Λεό (36′) έφεραν “τούμπα” το ματς.

Στην βαθμολογία, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 12 πόντους και έπιασε την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην “ουρά” του πίνακα. Στην 6η θέση παρέμειναν οι Αρκάδες με 23 βαθμούς, αλλά πλησίασε στο -1 ο Ατρόμητος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (90′ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76′ Μπάλαν), Κόντε (76′ Ριένστρα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88′ Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74′ Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46′ Αλάγκμπε), Σίτο (64′ Ντιάρα), Ρεγκίς (74′ Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο