Super League: Δεν σκόραρε ο Ιωαννίδης αλλά έπιασε δουλειά ο Σπόραρ και με δύο προσωπικά γκολ καθάρισε τον μαχητικό Παναιτωλικό

Το δύο στα δύο που επιθυμούσε ο Φατίχ Τερίμ στο ξεκίνημα του στον Παναθηναϊκό ήρθε έστω και δύσκολα με τους πράσινους να επικρατούν του Παναιτωλικού με 2-1 σε ένα ματς όπου ο Σπόραρ που ήρθε από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχε τις λύσεις καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ των πράσινων.

Το τριφύλλι δεν είχε καλή απόδοση, βρήκε δυσκολίες κόντρα στον Παναιτωλικό ο οποίος στο τέλος του αγώνα μείωσε το σκορ και θα μπορούσε να ισοφαρίσει τους πράσινους στις καθυστερήσεθς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη που τον έφερε, προσωρινά στην πρώτη θέση, και περιμένει να δει τι θα γίνει στα ντέρμπι και κατά πόσο θα βγει κερδισμένος απ’ αυτά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (90′ Φικάι), Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι (46′ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (90′ Γερεμέγεφ), Βιλένα (46′ Σπόραρ), Ιωαννίδης (75′ Μπερνάρ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (78′ Μπελεβώνης), Λιάβας, Μπαλντασάρα (74′ Τσιγγάρας), Πέρες (63′ Φ. Ντουάρτε), Χατζηθεοδωρίδης (63′ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (62′ Χουάνπι), Σενγκέλια.