Γ’ Εθνική: Αρνείται να χάσει ο Ορέστης! Κράτησε απόρθητο το «κάστρο» της Ορεστιάδας στο 96′ κόντρα στα «τσακάλια» της Χανιώτης (+photos)

Το αήττητο στην έδρα του κράτησε εστω και στο 96′ ο Ορεστης Ορεστιάδας κόντρα στην πολύ δυνατή Χανιώτη του Θάνου Τοπούζη σε ένα αγώνα όπου έληξε 2-2 και διεξήχθηκε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της βροχής.

Στο 30′ ο Αντωνόπουλος του Ορεστη κέρδισε πέναλτι μετά από παρατεταμένο τράβηγμα εντός περιοχής το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σταματόπουλος σκοράροντας για εκτη φορά φέτος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Χανιώτης ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό σουτ του Θωμαίδη.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ μετά από γλίστρημα αμυντικού ο Εβρίτης επιθετικός της Χανιώτη Θάνος Τοπούζης έκανε το 1-2 σημειώνοντας το όγδοο φετινό του τέρμα. Από εκεί και πέρα υπήρχαν λίγες φάσεις και σε μία από αυτές στο 96′ μετά από προβολή του Θωμά Θέμελη που μπήκε ως αλλαγή έγινε το 2-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους παίκτες και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ορεστιάδας. [πακρατώντας το αήττητο της έδρας στον πρώτο γύρο.

Με τον βαθμό αυτό ο Ορεστης έφτασε τους 33 βαθμούς τερματίζοντας τέταρτος στο φιναλε του πρώτου γύρου με 7 νίκες και δυο ισοπαλίες στο κάστρο του στην Ορεστιάδα και την Κυριακή 14 του μήνα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Στους 32 βαθμούς σπαζοντας το νικηφόρο εντός έδρας σερί 5 νικών έφτασαν τα «τσακάλια» με τον πέμπτο ΑΟ Χανιώτη να παραμένει αήττητος 11 αγώνες, πριν το ματς με το τραίνο της Κρηστώνης στην έδρα του.

Καλή η διαιτησία των Λαπατα, Παπαδόπουλου και Σιώνη από την ΕΠΣ Θράκης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδενης, Λογαρας, Λιάνας (65′ Τηλέγραφος), τσιεγγελίδης, Γκιντλιδης, Ασπιώτης, Αγγος (53′ Θεμελης), Ανδρεάδης (65’Λαζαρίδης), Αντωνόπουλος (37′ Οτεμπερης), Σταματόπουλος, Πασχαλίδης

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗ (Πατζιαράς): Αβραμίδης, Καραγιάννης, Αναγνώστης, Κόμνος, Ράντζα, Κουτσοβαγγέλης, Τούλης, Πότση (66′ Αποστολίδης), Τοπούζης, Αθανασιάδης, Θωμαιδης (58′ Παγιος)