Super League: Αφεντικό της πόλης ο Άρης! Πήρε ξανά την ταυτότητα του Λουτσέσκου ο Άκης Μάντζιος

Ο Άρης είχε την ουσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 με τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέιρο πρωταγωνιστές και γκρέμισε τον δικέφαλο από την κορυφή με τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος πρώτος πλέον στο +2.

Μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο 45 λέπτο όπου ο Άρης σκόραρε στην πρώτη του τελική οι κιτρινόμαυροι που έδειξαν περισσότερο παθιασμένοι στην αναμέτρηση και είχαν την ουσία σε σχέση με τον ΠΑΟΚ πήραν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και γκρέμισαν τον δικέφαλο από την κορυφή με τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος πρώτος πλέον στο +2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστές τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέιρο βρήκαν δύο που τους έβαλαν μπροστά στο σκορ με 2-0 και έκαναν τον ΠΑΟΚ να κυνηγά το σκορ.

Ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγές στο παιχνίδι, προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα του με τον ΠΑΟΚ να πιέζει, να κάνει τελικές, να μειώνει σε 2-1 και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (90+5′ Ρόουζ), Νταρίντα, Τζούρασεκ (82′ Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (90+5′ Ζαμόρα), Σαβέριο (81′ Παναγίδης), Μορόν (90+5′ Φεράρι).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (68′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (68′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (56′ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (82′ Τζίμας).