Γ’ Εθνική: Τρίτη… «μεταγραφή» από το Σιδηροχώρι για τον Πανθρακικό ο 16χρονος πρώην μέσος και του ΑΟΞ Θόδωρος Κατσαούνης

Στον Πανθρακικό θα προπονείται ο 16χρονος ταλαντούχος μέσος Θόδωρος Κατσαούνης και πιθανότατα θα συνεχίσει στους πρασινους από το καλοκαίρι που ήδη απόκτησαν από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου τους Κάρλο και Τέλιο.

Ο Κατσαούνης πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με το Νέο Σιδηροχώρι και το καλοκαίρι ανακοινώθηκε ότι επιστρέφει στον ΑΟΞ στην Β’ ΕΠΣ Ξάνθης αλλά τελικά μετά από ένα μήνα επέστρεψε στην Δόξα στην οποια θα συνεχίσει αλλα θα βρίσκεται στα ραντάρ του Πανθρακικού και του κόουτς Μαραντά που ήθελε να τον δει και στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 16χρονος (γεννηθηκε στις 08/03/2007) στόπερ και αμυντικό χαφ, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και την σεζόν 2021-2022 φόρεσε την φανέλα της Κ-15 του ΑΟΞ. Συνέχισε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Α ΕΠΣ Θράκης.

Ο Πανθρακικός που στην πρεμιέρα θα φιλοξενήσει το Παραλίμνιο, δύσκολα θα προχωρήσει σε κινήσεις πρωτοκλασάτων παικτών αφού ο στόχος του πρωταθλήματος παρά το μεγάλο μπατζετ που διατέθηκε έχει χαθεί και η ανακοίνωση νέων παιδιών και η αποχώρηση Παυλίδη δείχνει πως οι πράσινοι θα ακολουθήσουν πολιτική λιτότητας μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Στις προπονήσεις της ομάδας μας συμμετέχει ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Θεόδωρος Κατσαούνης (αμυντικός – αμυντικός μέσος), ο οποίος θεωρείται και οχι άδικα ως ένας από τους πιο ανερχόμενους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της Ροδόπης.

Η συμμετοχή στις προπονήσεις είναι ακόμα μία ένδειξη της σχέσης συνεργασίας του Πανθρακικου με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αλλά και με όλες τις ομάδες της Ροδόπης, καθώς δίνεται η δέουσα προσοχή στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης!