Γ’ Εθνική: Διπλό χτύπημα του Πανθρακικού με Ρομπέρτο Κάρλος και Κώστα Τέλιο από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Νίκο Κάρλο και Κώστα Τέλιο από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Με καταγωγή από Λάρισα, ο 21χρονος 22/03/2002 κεντρικός αμυντικός Κώστας Τέλιος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ (Κ15, Κ17 και Κ20) και αγωνίστηκε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωριου και Δόξα Γρατινής.

Ο 21χρονος πάγιος μπακ Νίκος Κάρλος, που τον φωνάζουν λόγω κουρέματος και θέσης Ρομπέρτο Κάρλος των Δωδεκανήσων, έχει αγωνιστεί σε Νικαγόρα Κεφάλου, Δόξα Καρδάμαινας, ΑΟ Πυλιου, Πόντο Κομοτηνής, Αρη Αβάτου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νικόλαο Κάρλο και Κωνσταντίνο Τέλιο, οι οποίοι αγωνίζονταν μεχρι πρότινος με τη φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Φιλοσοφία μας είναι μέσα από την καλή σχέση συνεργασίας με τις ομάδες του νομού Ροδόπης να δίνουμε κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εδώ, ώστε να δουλεύουν και να κυνηγάνε να αγωνιστούν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Παράλληλα, στοχεύουμε στην ακόμα καλύτερη σχέση με τις διοικήσεις όλων των σωματείων της περιοχής και τους προπονητές τους.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είναι μια ομάδα πρότυπο με σταθερά καλή πορεία στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης και αυτό οφείλεται τόσο στην διοικητική οργάνωση όσο και στη διαχρονικά καλή δουλειά του προπονητικού επιτελείου.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο και Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πανθρακικού και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!».