Super League: Ο Χουάν Μουνάφο σφράγισε την ολική ανατροπή του Αστέρα Τρίπολης από 0-2 σε 3-2 κόντρα στον Άρη

Ο Άρης πέταξε στα σκουπίδια το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε στο 14ο λεπτό, καθώς ο Αστέρας έκανε ανατροπή με τρία γκολ και επικράτησε με 3-2 κάνοντας αυτός ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο όγδοο λεπτό με το πέναλτι του Μορόν, το οποίο κέρδισε ο Σαμόρα από μαρκάρισμα του Χουχούμη. Στο 14′ ο Σουλεϊμάνοβ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Σαμόρα.

Ο Αστέρας πάλεψε για να μπει στη διεκδίκηση του ματς και πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους μείωσε με τον Μιριτέλο με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καλτσάς σε μαρκάρισμα του Μοντόγια.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αστέρας στις δύο πρώτες του καλές στιγμές κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς. Αρχικά ισοφάρισε με κεφαλιά του Μιριτέλο στο 50′ μετά από κεφφαλιά πάσα του Κρεσπί. Αρχικά ο βοηθός σήκωσε για οφσάιντ, αλλά μέσω VAR το γκολ μέτρησε.

Η ολική ανατροπή έγινε στο 61ο λεπτό. Ο Ζούγλης έκλεψε την μπάλα από τον Ζιλ και τροφοδότησε τον Μουνάφο σε κενή εστία, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Ο Άρης δημιούργησε λίγες καλές φάσεις για να σκοράρει και να πάρει κάτι από το ματς, με το 3-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Ο Αστέρας έφτασε τους 23 βαθμούς στην έκτη θέση, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον πέμπτο Άρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα, Μουνάφο (90+1′ Βαλιέντε), Γκος (74′ Αλάγμπε), Ζούγλης (74′ Σίτο), Κρεσπί (90+1′ Χριστόπουλος), Καλτσάς, Μιριτέλο (83′ Μάντζης).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (83′ Φεράρι), Ζιλ (67′ Σαβέριο), Πάρδο (83′ Ρουπ), Ζαμόρα (53′ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης (46′ Μενέντες), Μορόν.