Super League: Έκτρωμα ο Ολυμπιακός στη Λαμία, κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα ο Πασχαλάκης

Ονειρικά ξεκίνησε το 2024 για τη Λαμία, πάρα πολύ άσχημα για τον Ολυμπιακό. Οι Φθιώτες επικράτησαν 1-0 των ερυθρόλευκων για την 16η αγωνιστική της Super League στο Αθανάσιος Διάκος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σλίβκα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό, έχασε πέναλτι με τον Φορτούνη, ο οποίος έπαιζε με σπασμένο δόντι, δεν βρήκε ωστόσο τρόπο να ισοφαρίσει.

Όσον αφορά στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 32 πόντους, ενώ στην 7η θέση με 20 είναι οι γηπεδούχοι. Πρώτοι ήττα για τους ερυθρόλευκους στην περιφέρεια, έπειτα από τον Οκτώβριο του 2018.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες (62′ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης (90′ Μάλτσι), Ακούνια (71′ Σίντκλεϊ), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (71′ Τόσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (71′ Ρίτσαρντς), Έσε (81′ Αλεξανδρόπουλος), Καμαρά (71′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (81′ Μπιέλ), Μασούρας, Γιόβετιτς (46′ Ναβάρο).