Super League: Ισοπέδωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα με τεσσάρα και πήρε σπουδαία νίκη η Κηφισιά

Ματσάρα έγινε στην Καισαριανή, με την Κηφισιά να παίρνει τη νίκη με 4-2 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη ανάσα, καθώς πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά την 1η Σεπτεμβρίου, στο ντεμπούτο μάλιστα του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο της ομάδας. Από την άλλη οι Ηπειρώτες συνέχισαν το αρνητικό τους σερί και αγνοούν τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχε πέντε γκολ, με τον Οζέγκοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 6′, τον Ροσέρο να ισοφαρίζει στο 10′ και τον Ματέους Σάντος στο 11′ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Παντελάκης ισοφάρισε στο 23′, αλλά η Κηφισιά πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Λαντρ στο 35′. Τη νίκη “κλείδωσε” ο Οζέγκοβιτς στο 90+2′.

Στην βαθμολογία της Super League, η Κηφισιά ανέβηκε στην 12η θέση με 11 βαθμούς, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα με οκτώ πόντους.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς (46′ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Σάντος (66′ Τετέι), Κωνσταντακόπουλος (90+4′ Ιλίεφ), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46′ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λεό (64′ Γκάρο).