Super League 2: Στον πάγκο του Καμπανιακού μετά τη σύντομη θητεία του στον Πανθρακικό ο Γιώργος Αμανατίδης

Στον Καμπανιακό για τον Βόρειο όμιλο της SL2 συνεχίζει την καριέρα του ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Αμανατίδης μετά την πολύ σύντομη θητεία του στον Πανθρακικό.

Ο Αμανατίδης με θητεία σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Μακεδονικό κάθισε μόλις 20 μέρες στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής και βρήκε άμεσα τη νέα του ομάδα, με την οποία ξεκίνησε προπονήσεις και θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ Β’ την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα.

H ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Γιώργος Αμανατίδης ήταν ο εκλεκτός της Διοίκησης του Καμπανιακού για να αναλάβει την Τεχνική Ηγεσία του Συλλόγου της Χαλάστρας. Ο Έλληνας τεχνικός, του οποίου η παρουσία στους πάγκους είναι πολυετής, ξεχωρίζει για την πετυχημένη τριετία στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ την σεζόν 2019-2020, την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 καθώς και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής με την ομάδα του Μακεδονικού την περίοδο 2021-2022 η οποία συνοδεύτηκε με την άνοδο στην Super League 2. Όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του είναι ο άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής Βαγγέλης Κόντος, ο οποίος θα αποτελέσει κι αυτός νέο μέλος στο Τεχνικό Team των Κόκκινων της Χαλάστρας. Τον Γιώργο Αμανατίδη θα πλαισιώσει επίσης σαν μέλος της προπονητικής ομάδας και ο Νικηφόρος Κάκογλου ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό στο ποδόσφαιρο σε πολλές θέσεις όπως τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών και Προπονητής Κ19 ενώ ξεχωρίζει η παρουσία του σαν άμεσος συνεργάτης πρώτων προπονητών στην Αναγέννηση Επανωμής, στον Απόλλωνα Πόντου, στον Εργοτέλη, στην Επισκοπή όταν αυτές αγωνίζονταν στην Super League 2 καθώς και στον Άρη τη σεζόν 2013-2014 στην Super League.

Ο Γιώργης Αμανατίδης με τους συνεργάτες του έπιασαν άμεσα δουλειά και μετά την πρώτη γνωριμία τους με τους ποδοσφαιριστές προπόνησαν την ομάδα την Δευτέρα το μεσημέρι ενώ το πρώτο παιχνίδι που θα καθίσει στον πάγκο του Καμπανιακού θα είναι αυτό της Πέμπτης στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Β.

Η Διοίκηση του Καμπανιακού εύχεται υγεία και μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και στους τρεις νέους συνεργάτες της».