ΕΠΣ Ξάνθης: Ο ΑΟΞ με τον κόσμο στο πλευρό του για το παιχνίδι του Κυπέλλου

Με μοναδικό παιχνίδι αυτό του ΑΟΞ με τον Ατρόμητο Χρύσας θα συνεχιστεί η προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο ΑΟΞ θα περιμένει την ανταπόκριση του κόσμου ώστε να τον δώσει ώθηση σε ακόμη ένα παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet και συγκεκριμένα στο γήπεδο νούμερο 5 (δίπλα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα) και είναι νοκ άουτ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου πώς την ερχόμενη Τετάρτη 29/11/2023 και ώρα 14:30 ο αγώνας με τον Ατρόμητο Χρύσας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet και συγκεκριμένα στο γήπεδο νούμερο 5 (δίπλα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα).

Υπενθυμίζουμε στα μέλη του σωματείου μας αλλά και στους κατόχους διαρκείας να φέρουν μαζί τους την αντίστοιχη κάρτα που τους προσφέρει την δυνατότητα εισόδου στους αγώνες μας. Για όσους δεν είναι μέλη του σωματείου μας ή δεν έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, θα παρέχεται η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου.

Η μετάβαση μας στο ξενοδοχειακό συγκρότημα με το οποίο συνεργαζόμαστε καθημερινά με την εκμίσθωση των εγκαταστάσεων για την αντρική ομάδα και τις υποδομές μας , γίνεται ώστε να έχει την δυνατότητα όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση που κρίνει την είσοδο μιας εκ των δυο ομάδων στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο ιστορικό μας γήπεδο οι εργασίες για την τακτοποίηση του συνεχίζονται ώστε να δρομολογηθεί το θέμα της πυρασφάλειας.

Σας περιμένουμε!