Super League 2: «Μπελάδες» για τον απογοητευμένο Τσιώλη στον Ηρακλή! Με ασίστ του Μουμίν διπλό του Απόλλωνα Πόντου στο Καυτανζόγλειο

Tην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Απόλλων Πόντου, που στο ντέρμπι της Θεσσαλονικης κέρδισε 0-1 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, τον άφησε προτελευταίο με τον Σάκη Τσιώλη να σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες, πέναλτι στο 5′ με τον Κούστα (χέρι Μουμίν) αλλά το γκολ των Ποντίων στο 78′ του αφύλακτου Καλογέρη με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ του Χουσείν Μουμίν, διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Έτσι, οι “κοκκινόμαυροι” έπιασαν στη βαθμολογία τον Ημίθεο, με τις δυο ομάδες να έχουν από 5 πόντους, όσους και ο Αιολικός, ενώ τελευταία είναι η ΑΕΚ Β’ που αυτή την στιγμή υποβιβάζεται κατευθείαν στην Γ’ Εθνική.

Μετά το ματς ο Τσιώλης ανέφερε: «Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, με κακή απόδοση. Σίγουρα αν υπάρχει κάποιος που ευθύνεται, είμαι εγώ.  Θα μιλήσω με τη διοίκηση για να βρούμε την καλύτερη λύση. Εγώ προσπάθησα να φτιάξω μια καινούρια ομάδα, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει κακοτυχία και με τα χαμένα πέναλτι.  Ο Ηρακλής πρέπει να δει μπροστά και να βγει από την δύσκολη θέση που βρίσκεται».