Super League 2: «Ιπτάμενος» ο Τσιλιγγίρης αλλά όχι… τζέντλεμαν ο Μακεδονικός! Πρώτη γκέλα ο Λεβαδειακός, ασίστ και ο Τσαμούρης

Τους πρωτους του βαθμούς έχασε στην Ευκαρπία ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός, αφού έμεινε ισόπαλος 2-2 στον Μακεδονικό των Μαλεζά, Τσιλιγγίρη, Τσαμούρη και Χασάνογλου διακόπτοντας το σερί 7/7 σε νίκες.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια προηγήθηκε 0-2, με κεφαλιά του Ρομό στο 26΄ και σουτ του Τσάπρα στο 44΄. Οι “πράσινοι” της δυτικής Θεσσαλονίκης του κόουτς Στελιου Μαλεζά (έκλεισε την καριέρα του στον ΑΟΞ) που ξεκίνησε βασικούς τους Γιώργο Τσιλιγγίρη και Κώστα Τσαμούρη (δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Φειζή Χάσανογλου) ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν βαθμό από ακόμα έναν πρωτοπόρο μετά το 1-1 στο Αλκαζάρ με την Λάρισα του Δερμιτζάκη.

Ο Μακεδονικός είχε δοκάρι στο 33, σε σουτ του Χάσεκ από πάσα του δραστήριου Τσιλιγγίρη, ενώ μείωσε σε 1-2 με τον Σιμόνι στο 45′ και στο 63′ από κόρνερ του Παναγιωτούδη ο Τσαμούρης στο δεύτερο δοκάρι έκανε κεφαλιά-πάσα προς την μικρή περιοχή, εκεί όπου πεταχτηκε πάλι ο Άλμπερτ Σιμόνι πηδώντας ψηλότερα απ’ όλους έκανε το τελικο 2-2 (image creation, makedonikosfc).

Από τον Λεβαδειακό του Νιόπλια που έχει 22 βαθμούς και είναι στο +5 από την δεύτερη Λάρισα βασικος αγωνιστηκε ο πρωην μέσος Πανθρακικού και ΑΟΞ Μεχία και αλλαγή ο Πολέτο. Ο Μακεδονικός με τον βαθμό αυτό έφτασε τους 10 βαθμούς σε θέση πλέι οφ έχοντας και αγώνα λιγότερο.