Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά! Μαζί στην αποστολή του Πανθρακικού ο γιός (Φέρι) με τον πατέρα Αμέτ Ερκάν

Δύσκολη νίκη πήρε ο Πανθρακικός για το κύπελλο κόντρα στον μαχητικό Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με 1-0 παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Μαραντάς χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες μη βασικούς ωστόσο από την πρώτη ομάδα.

Αυτοί ωστόσο με το μυαλό στην Θέρμη και στον αγώνα κόντρα στον Θερμαικό δεν άρπαξαν την ευκαιρία κόντρα σε έναν αντιπαλο μέτριας δυναμικής αν και οι παίκτες του Σπαρτακου αγωνίστηκαν με πάθος στο ΔΑΚ, με τον Πανθρακικό να πετυχαίνει το μοναδικό του τέρμα με πέναλτι του Ερκάν (πρώτο επίσημο φετινό) που κέρισε ο Χρήστος Παχουμής.

Το γεγονός που ξεχώρισε στον αγώνα ήταν οτι για πρώτη φορά στην αποστολή του Πανθρακικού μαζί με τον Ερκαν ήταν και ο 14χρονος γιος του Φεριντούν Αμετ ή Φέρι όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του. Ο Φέρι που από μικρός ασχολείται με το ποδόσφαιρο (κάτω φώτο) αν και δεν αγωνίστηκε, είναι σε αντίθεση με τον πατέρα του είναι επιτελικός και κεντρικός μέσος και διακρίνεται με την Β’ ομάδα του Πανθρακικού.

Για τον Πανθρακικό ο Μαραντάς ξεκίνησε τους Μπρούνο, Παύλίδη, Στοίνοβιτς, Παχούμη, Ερκαν, Σμάλη, Παπαδόπουλο, Καπσάσκη, Διάμαλη, ενω χρησιμοποίησε και ως αλλαγη τους Κωσταρέλη, Χακάν και Μανίσογλου.