Με το μυαλό στο ματς του Πανθρακικού στην Καβάλα είδαν τον Ορέστη στην Θέρμη Αμανατίδης και Σουάνης!

Στον αγώνα του Θερμαικού με τον Ορέστη Ορεστιάδας στην Θέρμη βρέθηκε ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Αμανατίδης που αποχώρησε την περασμένη Τρίτη για προσωπικούς λόγους από την ομάδα.

Ο Αμανατίδης παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρώην επιθετικό του Πανθρακικού μια τριετία και ΑΟΞ μια τετραετία Δημήτρη Σουάνη που πλέον δραστηριοποιείται εκτός των άλλων και ως μάνατζερ παικτών.

Οι δυο τους εκτός του αγώνα παρακολουθούσαν μέσω του Live του ThrakiSports την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων, με τον Αμανατίδη να μιλά συχνά με φίλους του στην Καβάλα για την εξέλιξη του ντερμπι της τοπικής ομάδας με τον Πανθρακικό.

Μάλιστα σε συνομιλία με τον γράφοντα πριν το ημίχρονο ανέφερε πως ο Πανθρακικός δεν θα χάσει στην Καβάλα παρά την εχθρική διαιτησία που θα έχει μια ακόμη φορά όπως και δικαιώθηκε εις διπλούν. Σε ερώτηση για το λόγο αποχώρησης του ανέφερε ευγενικά πως έγινε για προσωπικούς λόγους και όχι όπως έγραψε κάποιο μέσο γιατί δεν είχε το δίπλωμα προπονητή (διαθέτει το UEFA A). Ωστόσο ανέφερε πως η ομάδα έχει καλό ρόστερ και διοίκηση και θα πρωταγωνιστήσει εαν όχι φέτος τα επόμενα χρόνια.