Super League: Οδυνηρό βράδυ Πασχαλάκη με διασυρμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης»

Τεράστιος θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Δικέφαλος έκανε σπουδαία πράγματα στο Φάληρο και σάρωσε με 4-2 τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε το ιδανικό παιχνίδι, στο 56′ ο Τόμας με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 66′ ο φορ του Δικεφάλου έκανε το 3-0.

Στο 78′ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, έγραψε το 4-0 για τον Δικέφαλο. Ο Φορτούνης μείωσε στο 86′ σε 4-1, με τον Μασούρα στο 90+8′ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 20 πόντους και είναι στην 4η θέση, με τον Ολυμπιακό να μένει στους 21 βαθμούς και να είναι δεύτερος μαζί με ΑΕΚ (αναμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων).

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει να αντιμετωπίσει το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (9/11, 22:00) για τους ομίλους του Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ την αναμέτρηση απέναντι στην Αμπερντίν στην Τούμπα (9/11, 19:45) για το Conference League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι (65′ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Καμαρά, Έσε, Ποντένσε (73′ Σκάρπα), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (72′ Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (89′ Σβαμπ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82′ Ντεσπόντοφ).