Ανακοπή καρδιάς πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και προπονητής του Πανθρακικού πριν το Κοζάνη-ΑΕΛ! Διεκομίσθη στο Νοσοκομείο, διέφυγε τον κίνδυνο

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης, ο οποίος το 2017 είχε το ίδιο πόστο και στον Πανθρακικό ενώ παλαιότερα ως παίκτης αγωνιστηκε και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κοζάνης, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης Κοζάνη-ΑΕΛ για την Super League 2.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης έχει τις αισθήσεις του, καθώς το ιατρικό επιτελείο τον επανέφερε με την χρήση απινιδωτή και την μέθοδο ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Ο αγώνας Κοζάνη-ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 καθυστέρησε να αρχίσει μία ώρα.

Ο καταγομενος από την Ελασσόνα κοουτς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ προπονούσε τους τερματοφύλακες στο ζέσταμα. Αμέσως μετά το καρδιακό επεισόδιο, άμεσα έτρεξαν από πάνω του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ιωάννης Νταβέλης, ο οποίος είναι και γιατρός και ο Γιώργος Μπασδέκης, ορθοπεδικός και με μαλάξεις αλλά και χρήση του απινιδωτή του έσωσαν την ζωή. Εν συνεχεία κατέφτασαν στον χώρο τρία ασθενοφόρα και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Νάσης νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου της Κοζάνης και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο τις επόμενες ώρες ώστε να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Οπως προαναφέρθηκε, ως παίκτης υπερασπίστηκε στο παρελθον τα γκολποστ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ως προπονητής τερματοφυλάκων ανακοινώθηκε από τον Πανθρακικό αρχές Ιανουαρίου του 2017, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Football League με κοουτς τον Κώστα Βασιλακακη, ωστόσο δεν μακροημέρευσε στη θέση αφού λίγες εβδομάδες μετά και πριν κλείσει ο μήνας ο Πανθρακικός βάρεσε διάλυση και αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα…