«Μπόρα ήταν και πέρασε» για τον Δημήτρη Μπακιρτζή! Συγκλονιστική ανταπόκριση όλης της φίλαθλης Θράκης στην έκκληση για αίμα…

Βελτιώνεται η υγεία του καλού φίλου, σπουδαίου συνεργάτη και κορυφαίου ρεπόρτερ Δημήτρη Μπακιρτζή, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Και μέσα από το νοσοκομείο ωστόσο, έχοντας ξεπεράσει πλέον τα δύσκολα, είχε το μυαλό του στα ματς της Γ’ Εθνικής, στην παρουσία του Πανθρακικού στην Καβάλα, στα αποτελέσματα του τοπικού.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση αργά το βράδυ της Κυριακής ευχαρίστησε όλους τους φίλους του (και ειναι πολλοί, από κάθε γωνιά της Ελλάδος) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αίμα, μετά την περιπέτεια που πέρασε.

«Μπόρα ήταν και πέρασε», αναφέρει ο ίδιος, μαζί με τις ευχαριστίες του.

Πολλές ευχαριστίες και από την οικογένεια του ThrakiSportS για την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου όλης της Θράκης και ομάδων και συλλόγων από την Ξάνθη και τον ΑΟΞ μέχρι και την Ορεστιάδα – και φυσικά τον αγαπημένο του Δημήτρη Πανθρακικό.

Η ανάρτηση του «δικού μας» και «δικού σας» «KomBak»:

«Οι φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Το ό,τι έχω τόσους καλούς φίλους από την Κρήτη έως την Πελοπόννησο και από την Κέρκυρα έως την Ορεστιάδα δεν το περίμενα στην ζωή μου.
Όλοι ανταποκριθηκατε στο κάλεσμα για αίμα. Σας υπερευχαριστώ. Ο Θεός να σας δίνει μόνο υγεια και χαρές στις οικογένειες σας.
Μπόρα ήταν και πέρασε…
Καλο ξημέρωμα, ο δικός σας φιλος
»