Europa League: Ένας Ιωαννίδης δεν φέρνει την άνοιξη! Σκόραρε ξανά ο Θρακιώτης αλλά ηττήθηκε ο ΠΑΟ από τη Ρεν στη Λεωφόρο

Δύο ολιγωρίες στα μετόπισθεν, μια στην αρχή κάθε ημιχρόνου, στοίχισαν στον Παναθηναϊκό την πρώτη ήττα στον όμιλο στο ματς με τη Ρεν που διεξήχθη την Πέμπτη το βράδυ στη Λεωφόρο.

Το τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, προσπάθησε, δημιούργησε, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έκανε πολλές τελικές μπροστά από την εστία του Μανταντά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ και να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι πράσινοι μείωσαν με τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά εν συνεχεία τόσο ο Έλληνας φορ όσο και ο Σπόραρ με τον Μαντσίνι σπατάλησαν τις ευκαιρίες που είχαν ενώ στο 96′ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μλαντένοβιτς και εν συνεχεία ο Μαντσίνι έκανε το πλασέ αλλά ο Μπελοσιάν έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στη Λεωφόρο με μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γεντβάι πέρασε στο ματς αντί του Πέρεθ και έπαιξε ως στόπερ με τον Αράο να μετατοπίζεται στα χαφ. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (79′ Κώτσιρας), Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (62′ Βιλένα), Τζούριτσιτς (73′ Σπόραρ), Μπερνάρ (61′ Αϊτόρ), Παλάσιος (61′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης.

ΡΕΝ: Μανταντά, Ασινιόν, Ομορί, Μπελοσιάν, Τριφέρ (80′ Τεάτρ), Μπουριζό (30′ Σάνταμαρια), Μάτιτς, Λε Φε (46′ Ρίντερ), Μπλας, Καλιμουεντό (80′ Ντουέ), Γκουιρί.