Συγκινητική η ανταπόκριση για τον Χρήστο Κυνηγόπουλο! Ξεπεράστηκαν οι δυνατότητες της αιμοδοσίας, ραντεβού τη νέα εβδομάδα…

Συγκινητική και άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας τυ Χρήστου Κυνηγόπουλου για αίμα και αιμοπετάλια, προκειμένου να ξεπεράσει με μεγαλύτερη ασφάλεια μια περιπέτεια με την υγεία του ο παίκτης του Πόντου Θρυλορίου.

Οπως ανακοινώνει η ομάδα, «η ανταπόκριση στην έκκλησή μας ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Σας ευχαριστούμε όλους. Επειδή όμως ο αριθμός των ανθρώπων που προσήλθαν για αίμα και αιμοπετάλια υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες της αιμοδοσίας σας παρακαλούμε να προσέλθετε σταδιακά από την επομένη εβδομάδα..Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση και από την αιμοδοσία…Σας ευχαριστούμε πολύ».

Νωρίτερα ο σύλλογος είχε αναφέρει τα εξής: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της οικογένειας του ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Κυνηγόπουλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδος μας για την εντυπωσιακή και συγκινητική συμπαράσταση και συμμετοχή στο κάλεσμα για αιμοπετάλια και αίμα για τον αγαπημένο μας Χρήστο. Η ευαισθησία και η διάθεση για προσφορά και συμμετοχή είναι κάτι πρωτόγνωρο και η βοήθειά σας εξαιρετικά σημαντική. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ..».

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο