Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής η κηδεία του κόουτς Τσιακιρούδη! Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, πρόλαβε να δει νύφη την κόρη του

Σοκαρισμένη παραμένει όλη η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, συνολικά ο αθλητισμός της Θράκης αλλά και πανελληνίως η οικογένεια του στίβου από τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Τσιακιρούδη την ώρα που έκνε προπόνηση στο «Φώτης Κοσμάς».

Οπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης, η κηδεία του καταξιωμένου προπονητή θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, δηλαδή θα γίνει την ημέρα που υπό φυσιολογικές συνθήκες ο κόουτς Τσιακιρούδης δεν θα προλάβαινε να απαντά στα τηλέφωνα και τα μηνύματα για την ονομαστική του εορτή.

Τραγικές φιγούρες στην απώλειά του ο πατέρας του Αθανάσιος (ό,τι πιο τραγικό να θάβει ο γονιος το παιδί του) και η συζυγός του Αλεξάνδρα. Τουλάχιστον πρόλαβε να δει την κόρη του Βασιλική να ντύνεται νυφούλα μόλις το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα είχε σπεύσει να δείξει αυτήν την μεγάλη χαρά του, έχοντας ως κεντρική εικόνα στο προφίλ του στο facebook ένα κολάζ από φωτογραφίες του γάμου της.

Ο Δημήτρης Τσιακιρούδης αφήνει και έναν γιο, τον Θανάση, ο οποίος ακολουθούσε τα χνάρια του και ήταν μέσω της περίφημης Tsiakiroudis Team μέλος της εθνικής ομάδας στίβου, έχοντας εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα σε διεθνή μίτινγκ στίβου στο άθλημα της σφαιροβολίας.