Γ’ Εθνική: Επιστροφή έκπληξη No2 στον Άρη Αβάτου!

Μετά από ενάμιση περίπου χρόνο, στον Άρη Αβατου και στην Θράκη επέστρεψε ο Λαμιώτης μέσος Νίκος Φούντας που αγωνιζόταν στον Αστερα Σταυρού Φθιώτιδας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 25χρονος (γεννήθηκε στις 3/8/1998) μέσος, φέτος είχε μια καταπληκτική σεζόν με τον Αστέρα κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο μέσω μπαράζ, ωστόσο προτίμησε αν και ξεκίνησε την σεζόν στον Αστερα να επιστρέψει στον Άρη Αβατου.

Μάλιστα με ευκαιρία της ορκομωσία του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής τις προηγούμενες ημέρες και την επιστροφή επίσης του Νταφόπουλου στον Άρη, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε ο αρχηγός Φούντας να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα που έγινε στον άτυχο αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου όπου μπήκε ως αλλαγή στο β΄μέρος.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Λαμίας και ακολούθησαν ο Ευρυτανικός και οι ακαδημίες της Λαμίας πριν περάσει φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και συμφωνήσει με την Ελπίδα Σαπών. Εκέι ως αρχηγός ήταν ίσως ο κορυφαίος κεντρικός μέσος του πρωταθλήματος μια τριετία, σε ΕΠΣ Θράκης και Γ’ Εθνική και κατόπιν αγωνίστηκε μια σεζόν στον Άρη Αβάτου και μια στον Αστερα Σταυρού.