«Πανηγυρική» ανακοίνωση Εθνικού Πειραιώς: «Πλήρης και αδιαμφισβήτητη δικαίωση»

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Εθνικός Πειραιώς λίγο μετά την μεγάλη «καμπάνα» που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Πανθρακικό.

Οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για «πλήρης και αδιαμφισβήτητη δικαίωση».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας ο Εθνικός

Πλήρης και αδιαμφισβήτητη δικαίωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΕΘΝΙΚΟ για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Πανθρακικός – Εθνικός, της 14-9-2023, ο οποίος διεκόπη.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ κερδίζει τον αγώνα με 3-0 και προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίζει την ομάδα της ΠΑΕ Γιούχτας.

Ο νικητής του εν λόγω αγώνα, στον οποίο γηπεδούχος θα ειναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ, θα αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ-άουτ την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο Περιστέρι.

Η πλήρης δικαίωση της ομάδας μας, επισφραγίζει το κύρος και την καθαρότητα της στάσης μας, που μένει πιστή στην ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗ ιστορία μας αλλά και την προσπάθειά μας, που καταβάλλεται ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο και με τους κανόνες του fair play.

Στο σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρονται μεταξύ άλλων:
” …Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ» και «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 14.9.2023 στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ».
Θεωρεί ότι το πρώτο εγκαλούμενο σωματείο «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ» ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ…».

Συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά…».