Γ’ Εθνική: Επίσημα στον Πανθρακικό ο Μπρούνο!

Και τυπικά παίκτης του Πανθρακικού είναι ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης με τον 30χρονο Ελληνοβραζιλιάνο να ανακοινώνεται από τους Θρακιώτες.

Πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή για τον δύσκολο αγωνα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, αν και είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αν και προπονείται μέρες με τους πρασινους, με τον Γιώργο Μαραντά σε συνεργασία με τον νέο προπονητή Γιωργο Αμανατιδη να αποφασίζουν εαν θα τον έχουν στον πάγκο με τους Θεσσαλονικείς.

H ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Χαλκιαδάκη!

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 7 Απριλίου 1993, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κομοτηνή αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Πανθρακικού!

Ο Χαλκιαδάκης έχει αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους νέους παίχτες στη Super League (Εργοτέλης), έχει αγωνιστεί ως βασικός στην Εθνική Ελπίδων και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιωνιο, ΑΕΛ, Σαντορίνη, Κασκαβέλ (Βραζιλία) και Χέρμανσταντ (Ρουμανία).

Καλώς ήρθες Μπρούνο στη μεγάλη Πανθρακική οικογένεια!