Γ’ Εθνική: Μεταγραφή με Βραζιλιάνικο άρωμα Super League στον Πανθρακικό!

Κοντα σε μια σημαντική προσθήκη με άρωμα Super League προχωρά ο Πανθρακικός καθώς συμφώνησε με τον 30χρονο Ελληνοβραζιλιάνο Μπρούνο Χαλκιαδάκη.

Ο Χαλκιαδάκης ήταν ελεύθερος αφού πέρυσι αγωνίστηκε σε Χαλκίδα και Παναργειακό. Μάλιστα προπονήθηκε με την ομάδα υπό τις οδηγίες του Μαραντά και αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

Γεννήθηκε στην Τσεάρα Βραζιλίας στις 7 Απριλίου 1993. Στην Ελλάδα ήρθε σε ηλικία 15 ετών (το 2009) από το Ρεσίφε για λογαριασμό της ομάδας του Εργοτέλη. Όταν ενηλικιώθηκε, στα 18, απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, μια και ο παππούς του είχε ρίζες από την Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Ο Χαλκιαδάκης έχει αγωνιστεί 83 αγώνες στην Α’ Εθνική έχοντας 8 γκολ με θητείες στη εσε Εργοτέλη, Πανιώνιο, Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννενα μεταξύ άλλων. Το ξεπέταγμά του το έκανε με τον Εργοτέλη από τον οποίο τον απέκτησε ο Ολυμπιακός αλλά την φανέλα του οποίου δε φόρεσε ποτέ. Αγωνίστηκε ακόμα στην Ρουμάνικη Χέρμασαντ, στην Σαντορίνη, στην Βραζιλιάνικη Κασκαντελ και στον Αγροτικό Αστέρα.