Europa League: Το δοκάρι είπε «όχι» στον Ιωαννίδη αλλά ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντικό βαθμό στο Ισραήλ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, που τον αφήνει μόνο πρώτο στον όμιλο σε συνδυασμό με τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Ρεν, έφυγε από το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα ο Παναθηναϊκός έχοντας κάτω από τα γκολπόστ έναν εκπληκτικό Αλμπέρτο Μπρινιόλι καθώς ο Ιταλός, πότε με τα χέρια, πότε με τα πόδια, έβγαλε ότι πήγε προς την εστία του τριφυλλιού.

Η Μακάμπι Χάιφα πίεσε τους πράσινους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά οι πράσινοι κατάφεραν να τα φέρουν εις πέρας και να κρατήσουν μέχρι τέλους το μηδέν στην άμυνα τους. Την ίδια ώρα επιθετικά ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις και δη σε open play αγώνα.

Το τριφύλλι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, αλλά ήταν αυτός που είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο 17′ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Καϊούφ, Σούντγκρεν, Σίμιτς, Σεκ, Κορνού, Καφουμάνα (69′ Αλί), Ζαμπέρ, Σάμπια (68′ Πιερότ), Καλαϊλί (84′ Σιμπλού), Νταβίντ (76′ Ραφαέλοφ), Σουράνοφ (46′ Σερί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (87′ Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας (78′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Τσέριν (67′ Τζούριτσιτς), Αράο, Βιλένα, Μαντσίνι (78′ Παλάσιος), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (67′ Σπόραρ).