Conference League: Λυτρώθηκε για το λάθος ο Κουλιεράκης και νίκης πρωτιάς του ΠΑΟΚ επί τις Άιντραχτ με ξέσπασα πανηγυρισμών Λουτσέσκου

Ο φετινός ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μία ομάδα που αρνείται να παραδοθεί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και που προσπαθεί μέχρι τέλους για τη νίκη και αυτό ακριβώς έγινε και το βράδυ της Πέμπτης (05/10) απέναντι στην Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος όπου προηγήθηκαν στο 28′ με τον on fire Ζίβκοβιτς, για να ακολουθήσει ένα δεύτερο μέρος όπου η κατάσταση άλλαξε άρδην, με τους αετούς της Φρανκφούρτης να έχουν τον πάνω χέρι από το 60′ μέχρι το 85′ και να φτάνουν δικαίως στην ισοφάριση στο 68ο λεπτό με τον Μαρμούς.

Στο γκολ της ισοφάρισης της Άιντραχτ ο Κουλιεράκης είχε μεγάλη ευθύνη χάνοντας τη μπάλα και επιτρέποντας στον Αιγύπτιο να βγει απέναντι στον Κοτάρσκι όμως στις καθυστερήσεις πήρε το αίμα του πίσω και με το παραπάνω, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ως από μηχανής Θεός και έγραψε το 2-1 από κοντά.

Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο (4-17 οι τελικές, 2-7 εντός εστίας, 45%-55% η κατοχή) και να εκτοξεύεται στους 6 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, με την Άιντραχτ να μένει τρεις πίσω του και τις Αμπερντίν και Ελσίνκι (έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους κόντρα στην Σκωτία) να είναι στο -5 από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67′ Σβαμπ), Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85′ Τόμας).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Πάτσο, Κοχ, Μαρμούς (75′ Ενγκανκάμ), Σαϊμπί (90′ Χούλια), Σκίρι, Λάρσον (90′ Χασέμπε), Χάουγκε (61′ Εμπιμπέ), Ενκουνκού (46′ Μπούτα), Τούτα, Κνάουφ.