Γ’ Εθνική: Ατυχία με Κοτόπουλο στο φινάλε και ισοπαλία με την Επανομή για τον Άρη Αβάτου

Σε ένα μέτριο ματς στο γήπεδο Φελώνης ο Άρης Αβάτου και η Αναγέννηση Επανομής έμειναν στο μηδέν με τους Ξανθιώτες να δικαιούνται ίσως την νίκη στο φινάλε αφού είχαν και δοκάρι.

Στο ημίχρονο δεν είχαμε πολλές φασεις, στο 6′ κεφαλιά του Κουτσούμπα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αναγνωστόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 40′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μετά απο κόρνερ σε σουτ του Πολίσι αλλά ο Θεοδοσιαδης έδειξε σε ετοιμότητα.

Στην επανάληψη ο Άρης Αβάτου πίεσε στο τελευταίο ημίωρο και στο 77′ ήταν άτυχος αφού το σουτ του Κοτόπουλου που μπήκε ως αλλαγή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ναθαναηλίδη.

Ο Άρης Αβάτου έφτασε τους 5 βαθμούς και την Τετάρτη υποδέχονται την έκπληξη του πρωταθλήματος τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό που έχει το απόλυτο 3/3. Δύσκολο ματς έχει και η Επανομή την Τετάρτη στην έδρα της καθώς θα υποδεχθεί την την πρωτοπόρο Καβάλα.

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι Γκαϊτατζής, Τζιερτζίδης και Χατζηνάκος από την ΕΠΣ Δράμας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Λεωντσάκος, Τενεκές (68′ Σίνης), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Σαμπανίδης, Τσάπαρης, Ψεμματάς, Χασάνογλου (80′ Παπαχρήστου), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (59′ Κοτόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Μπαλασάς): Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Μαντζανάς, Ταουσάνης (72′ Κ. Μπαλασάς), Τσιοπανίδης, Προύντσης, Μπόικα (68′ Κιλιντάρης), Β. Μπαλασάς, Ματάκιδης (81′ Τσακιρίδης), Συμιγδαλάς, Πολίσι (81′ Κατελούζος)