Super League: Θεατής ο Πασχαλάκης κόντρα στην πρώην ομάδα του στο άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τους Ζωσιμάδες

Ο Ολυμπιακός πέρασε αέρα από τους Ζωσιμάδες για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της Super League.

Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος με δύο σουτ του εκτός περιοχής στο πρώτο μέρος μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 17′ και στο 23′ και έκανε τα πράγματα πολύ απλά για την ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ροντινέι στο 90+1′.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε στους 19 πόντους και στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους πέντε βαθμούς και είναι στην 11η θέση.

Πλέον, ο Ολυμπιακός συγκεντρώνεται στο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, καθώς την Πέμπτη (5/10, 19:45) φιλοξενείται από την Μπάτσκα Τόπολα για τους ομίλους του Europa League.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Λιάσος (61′ Μπεγκάλα), Μπιλμπάο, Τζίμας (75′ Γκάρο), Ροσέρο (61′ Έφορντ), Παμλίδης, Μπάλαν (75′ Κόντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Φρέιρε (46′ Πορόσο), Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης (46′ Γιόβετιτς), Ποντένσε (66′ Καρβάλιο), Μπιέλ (84′ Αραμπί), Ελ Κααμπί (66′ Μασούρας).